Reviews


5 stars after 124 reviews
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De eerste 2 bestellingen waren goed, een hele poos geleden. Nu helaas voor de 2e keer op rij geen goede pizza’s. Gewoon niet lekker, en het lijkt ook nergens op. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekkere pizza's This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was netjes bezorgd en het eten was geweldig lekker. Dankjewel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizza's. Heel rijkelijk belegd!! Echt een aanrader!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Net als altijd,.. ontzettend lekker !!! 12/3/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren heerlijk, ruim en goed belegd met verse producten op een lekker dunne en krokante bodem. Zoals een pizza in mijn beleving moet zijn. Je kunt niet ophalen, maar wel worden er € 2,- bezorgkosten in rekening gebracht. Maar wat mij vooral erg stoorde is dat er € 0,25 transactie kosten in rekening gebracht worden omdat ik direct per bank betaal ipv contant bij bezorging. Het gaat niet om het bedrag, maar om het principe. 11/29/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een dikke 10! 11/29/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit was iets minder dan de andere keren. Ik denk dat er een nieuw iemand pizza maakte. De vorm was niet helemaal wat het zou moeten zijn. Gelukkig doet dit niet helemaal af van de smaak die was gewoon goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eenvoudig besteld via de website, heerlijke pizza’s, helaas wel later dan gevraagd bezorgd. Uit ervaring weten we dat dat laatste niet gebruikelijk is. 11/27/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd lekker vooral ook de vegan opties. Helaas was mijn calzone aan de gehele bovenkant zwart/verbrand erg jammer 11/27/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen maar lof! Heerlijke producten, bezorging altijd op tijd en alles ook nog eens echt warm/ heet als het wordt bezorgd! Wij zijn dolenthousiast 11/26/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets minder zout gebruiken dan is het perfect 11/22/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren lauw. Jammer want ze waren wel smakelijk. Lasagne weinig smaak This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 11/20/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorgkosten mogen er volgens ons boven een bepaald bedrag wel af. Of er moet een mogelijkheid komen om af te halen. Voor de rest prima eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en weer heerlijk gegeten! 11/11/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer een lekkere pizza gehad en precies op de afgesproken tijd geleverd 11/6/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd geleverd. Prima kwaliteit. Bedankt Tom en een knuffel voor Rayko 11/6/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niks meer aan toe te voegen, gewoon top als altijd 11/5/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beter calzone is er niet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom voortreffelijk!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer ontzettend lekker… This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo hoort een pizza te zijn, heerlijk. 10/30/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Via de telefoon op de website mijn bestelling geplaatst en daarbij sprong na 1 pizza het scherm naar de winkelwagen en moest ik opnieuw naar het menu om de 2e pizza te selecteren. Verder was de bezorgservice prima en waren de pizza's top! 10/27/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima Vers 10/23/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging perfect op tijd. Eten heerlijk warm. Website is karig, maar wel duidelijk. Veel mogelijkheden om extra ingrediënten toe te voegen of weg te laten. 10/23/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top gegeten weer! Heerlijk! 10/20/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gebruikelijk ook nu weer super pizza's, heel erg lekker hoor! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top als altijd!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Volgens afspraak bezorgd, goed warm en heerlijk gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer geweldig gegeten. Vorige keer ging iets mis, maar zo netjes werd meteen de "klacht" afgehandeld. Nog nooit zo'n vriendelijkheid meegemaakt. Erg attent een bon gekregen. Top geregeld! Bedankt 10/16/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Leuke , vriendelijke bezorger! Allebei de pizza’s waren heerlijk! Evenzo de tiramisu en het meloenijs! Voor herhaling vatbaar! 10/14/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 10/14/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer bizar lekker gegeten. Beste Calzone van Doetinchem 10/13/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De betere pizza’s van Doetinchem Top. 😀 10/11/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza!!! 10/11/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer een heerlijke pizza gegeten.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2021
Lenny`s keuken 5 stars after 124 reviews
Lenny`s keuken