Reviews


5 stars after 337 reviews
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren dit keer de pizza's al koud/ lauw 5/20/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd erg lekker, ik vind de pizza’s wel aan de prijs (zeker als je nog een extra topping neemt) en vandaag leken ze echt een slag kleiner dan voorheen. Maar het heeft weer heerlijk gesmaakt. 5/17/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer ontzettend lekker, vooral het toetje met witte chocolade ‘echt Top’..!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was t deze keer wat minder wat betreft smaak vd pizza’s 5/14/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, zoals altijd:-) 5/14/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en pasta. Voor het eerst carpaccio besteld. Erg lekker alleen miste we de optie om ingrediënten weg te laten of toe te voegen, en de truffel mayo. Dit is persoonlijk. Alsnog 5 sterren voor de kwaliteit. 5/14/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De levering was veel sneller dan aangekondigd tijdens het bestellen. Prima! 5/13/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling kwam precies volgens afspraak, bezorgd door een vriendelijk en spontane bezorger. De pizza overheerlijk, en het toetje, het ijs helemaal geweldig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s! !Maar deze keer 1 grote en 1 kleine pizza besteld , en 2 kleine gekregen. 2 x hierover gemaild , geen reactie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Calzone was super lekker en royaal gevuld! 5/7/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prettig contact, kan ik een keer komen kijken? 5/7/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling werd keurig op tijd geleverd. Het was super lekker! 5/6/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/2/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Moet ik er nog meer van zeggen: zoals gebruikelijk ook vanavond weer heerlijk genoten van.onze bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza vegetaria gegeten. Ik vind m wel aan de prijs. 4/29/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en snel geleverd! 4/29/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's vielen erg tegen dit keer. Vorige bestellingen altijd prima, maar nu niet. Bodem hard danwel taai en rand zwart en keihard . Bovendien leken de Pizza's kleiner en dunner dan voorheen. Kortom een tegenvaller 4/27/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alleen erg jammer dat je een pizza besteld zonder champignons en er staat in de doos dat ze er niet in zitten en de pizza zit vol met champignons. 4/27/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle service. Heerlijke pizza, super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten boven verwachting! ook de bezorging sneller dan verwacht. Een aanrader. 4/22/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en Top bezorg service….Heerlijk gegeten, vooral de pizza is een aanrader 4/22/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Menu begint met het dessert, niet logisch lijkt mij 4/18/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heeeeeerlijk!! Ze waren alleen een stuk kleiner dan we van jullie gewend zijn. 4/15/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pasta had wel wat warmer gemogen. Verder alles dik in orde. 4/13/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. Goede kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer een heerlijke pizza en lasagne gegeten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en snelle service! Echt aanrader 4/9/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en tiramisu!! Complimenten 4/8/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel en mega lekker!! 4/8/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website vind ik niet gebruiksvriendelijk zowel via smartphone als tablet. Best veel tijd kwijt. Eerst smartphone en toen maar via de tablet. 4/8/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer vispizza met tonijn besteld, waar wel erg veel tonijn op zat. Tonijn overheerst hier erg en door al het vocht wordt de , normaal zo knapperige bodem, erg zompig en slap. Tip: meerprijs bij + ingrediënten , maar geen minprijs bij - ingrediënten 4/8/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s! 4/7/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s. Snelle bezorging. Top!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer van zeer goede kwaliteit. Goede service en en erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijke website. Alles is makkelijk te vinden. Bestelling is helemaal te volgen tot de aflevering. Eten is goed warm en van zeer hoge kwaliteit. Gewoon perfect. 4/2/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruim van te voren besteld en keurig op tijd geleverd. Pizza’s werden door jong en oud zeer gewaardeerd! 4/2/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect. Betere service bestaat niet. Bestelde pizza was van ongekend niveau en erg lekker. 4/1/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle en goede service, lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Lenny`s keuken 5 stars after 336 reviews
Lenny`s keuken