Reviews


5 stars after 492 reviews
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niks mis met het eten, maar ook niet bijzonder. Prijs/kwaliteit verhouding daardoor aan de hoge kant. 8/16/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was erg lekker! Bedankt voor de gratis tiramisu! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker en goed vullend! De bestelling werd sneller bezorgd dan verwacht. Wel was de bestelling mis gegaan: we kregen een pasta Quatro Formaggi Speciale, terwijl we die niet-Speciale versie hadden besteld. We hebben het maar zo gelaten. 8/12/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer prima! 8/12/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer op en top! De beste pizza’s van Doetinchem! 8/11/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was ronduit verrukkelijk. Duidelijk met veel liefde en zorg bereid. 8/11/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten, maar alleen beetje flauw.... iets meer kruiden zou fijn zijn 8/9/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag een carpaccio truffelo met een pizetta aglio besteld, de carpaccio was prima maar de pizetta hebben jullie laten verbranden in het midden van de pizetta, zeer slecht. De andere pizza's waren prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Wat vervelend om te lezen. Wij hebben je een berichtje gedaan om dit op te lossen!
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg snel bezorgd en goede kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizza 8/2/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon heet! En heerlijk. 7/23/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Soms is de ene lekkerder dan de ander, maar deze was weer onmundig lekker ! 7/22/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker ,lekker verse producten op de pizza. Mooi verpakt en lekker warm 7/18/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en alles was perfect op tijd! De carpaccio was erg mooi opgemaakt en smaakte verrukkelijk! 7/18/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De calzone was uitstekend bevonden, de beide vis waren que beleg goed maar waren aan de droge kant met harde bodem (moeilijk snijbaar) harde rand. 7/16/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij mijn pizza miste de rucola pijnboompitten en honing 7/14/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en supersnel bezorgd! 7/14/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, pizza’s beetje dun waardoor de randen vrij hard en donker gebakken waren en je dit niet kon eten. Verder prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker. 7/6/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/5/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/5/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/4/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed! 7/2/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's met verse ingrediënten! 7/1/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vlotte bestelling en prima eten.al met al,een reden,om vaker te bestellen. 6/30/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en alles was perfect: goede bezorging en op tijd, pizza rijk belegd, temperatuur was in orde. Kortom een aanrader 👍 6/30/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza besteld met extra ingrediënt en dat ook als extra betaald. Zat er alleen niet bij. Mail gestuurd maar nooit een reactie gekregen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's! Niet vet, en prima op temperatuur. Voor herhaling vatbaar! 6/25/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Werkelijk weer heerlijke pizza’s! Het zou echter klantvriendelijker zijn als de -en in mindering zouden worden gebracht, evenals dat voor de +-en een meerprijs wordt berekend. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was wederom perfect. Opmerking werd aan voldaan. Bakje knoflook saus was erg mager gevuld. Normaal zit het bakje goed vol en nu had ik na een halve pizza geen knoflook saus voor de rest van de korstjes. Dat was erg jammer. De rest was perfect in orde. Geen Domino's of New York Pizza meer voor mij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza sinds jaren 6/18/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Lekkerste Pizza gegeten van Doetinchem, ga door zo Super 6/18/2022
Lenny`s keuken 5 stars after 492 reviews
Lenny`s keuken