Reviews


5 stars after 436 reviews
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was wederom perfect. Opmerking werd aan voldaan. Bakje knoflook saus was erg mager gevuld. Normaal zit het bakje goed vol en nu had ik na een halve pizza geen knoflook saus voor de rest van de korstjes. Dat was erg jammer. De rest was perfect in orde. Geen Domino's of New York Pizza meer voor mij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza sinds jaren 6/18/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Lekkerste Pizza gegeten van Doetinchem, ga door zo Super 6/18/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond de calzone aan de kleine kant en de pizza formaige heel dun , we waren anders gewend , verhouding prijs en kwaliteit niet in balans Angelique Tangelder 6/17/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Van de 2 calzones was er eentje minder gaar. De korst ervan plakte en smaakte naar deeg. 6/15/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lasagne had geen/onvoldoende laagjes 6/13/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goede kwaliteit. Prijs/product prima. Super bezorging. Zeker de moeite waard 6/13/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s 6/13/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd goede pizza’s! Ook de desserts zijn perfect en zeker waar voor het geld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke salades met lekkere piazetta’s! 6/11/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd, makkelijk bestellen en smakelijk. 6/11/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gevulde pizza's met verse producten. 6/10/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3x besteld nu en altijd stipt op tijd. Goed warm. Veel opties bij de bestelling voor allergenen. En ze zijn allert als je bij de opmerkingen nog speciale wensen hebt. Grote aanbeveling. 6/10/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3e keer besteld 1 keer perfect! 2 en 3e keer vond ik het tóch was minder. Dit kwam door de verbrandde korst erg jammer, anders zeker 5 sterren 6/10/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service, prima bezorging, heerlijk eten, lekkere wijn! Voor herhaling vatbaar! Zeer aan te bevelen! 6/6/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! 6/6/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, aardige vrolijke bezorgster! 6/3/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch lekker! Echt heerlijk dat je ziet en proeft dat de pizzabodem zelf wordt gemaakt en daarnaast is de pizza absoluut niet vet. Grote aanrader! 6/2/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s! Ook fijn om je bestelling online te kunnen volgen, zodat je precies weet wanneer hij geleverd wordt. 5/30/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Opnieuw heerlijk gegeten 👍🥳 De lasagnes zijn top! 5/28/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten smaakt erg lekker en was goed warm toen het aan kwam. Zeker de moeite waard om vaker te bestellen. 5/28/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen heel regelmatig pizza bij Lenny’s. Meestal perfect. Maar toch merken we dat in het weekend de pizza’s minder lekker zijn. Dan is de knoflook zo overheersend. Vandaag een halve pizza weggegooid. 5/21/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza van Doetinchem 5/21/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren dit keer de pizza's al koud/ lauw 5/20/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd erg lekker, ik vind de pizza’s wel aan de prijs (zeker als je nog een extra topping neemt) en vandaag leken ze echt een slag kleiner dan voorheen. Maar het heeft weer heerlijk gesmaakt. 5/17/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer ontzettend lekker, vooral het toetje met witte chocolade ‘echt Top’..!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was t deze keer wat minder wat betreft smaak vd pizza’s 5/14/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, zoals altijd:-) 5/14/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en pasta. Voor het eerst carpaccio besteld. Erg lekker alleen miste we de optie om ingrediënten weg te laten of toe te voegen, en de truffel mayo. Dit is persoonlijk. Alsnog 5 sterren voor de kwaliteit. 5/14/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De levering was veel sneller dan aangekondigd tijdens het bestellen. Prima! 5/13/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling kwam precies volgens afspraak, bezorgd door een vriendelijk en spontane bezorger. De pizza overheerlijk, en het toetje, het ijs helemaal geweldig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s! !Maar deze keer 1 grote en 1 kleine pizza besteld , en 2 kleine gekregen. 2 x hierover gemaild , geen reactie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Calzone was super lekker en royaal gevuld! 5/7/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prettig contact, kan ik een keer komen kijken? 5/7/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling werd keurig op tijd geleverd. Het was super lekker! 5/6/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/2/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Moet ik er nog meer van zeggen: zoals gebruikelijk ook vanavond weer heerlijk genoten van.onze bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Lenny`s keuken Zaagmolenpad 47 B 0314 – 795498
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Lenny`s keuken 5 stars after 435 reviews
Lenny`s keuken